Boston Bruins er ivrige etter å ta imot Maple Leafs for Stanley

Krus Bruce Cassidy sa at han alltid trodde at Boston Bruins ville være en alvorlig utfordrer til Stanley Mug.

Bruins og Maple Leafs er koblet til 3. plass i Atlantic Division, 41-19-5. Hver av dem er én faktor bak Tampa Bay Chargers på andreplass og 7 poeng bak Florida Panthers på førsteplass. NHL drakter norge

Fra 19. februar tok Bruins sitt andre jokerkort i Eastern Meetings Stanley Mug-sluttspill, og fulgte Maple Leafs med ni poeng.

Lindholm hjalp til i kamp 1 mot Bruins i en 3-2 gevinst for Chargers på torsdag, en seier flere spillere anerkjente som en selvtillitsøkt.

Det inkluderte mål, Jeremy Swimman og Linus Ulmark delte arbeidsmengden og hjalp Bears med å erobre en mislykket comeback-innsats av Tuka Lasker, som spilte fire kamper etter at han avslørte at han gikk av 9. februar.

Bruins ønsker å avsløre forbedringen deres i forhold til Maple Leafs, og tilbød spesielt sin historie i sluttspillet. Boston har eliminert Toronto i sluttspillet tre ganger i løpet av de siste 9 sesongene (2013, 2018 samt 2019 i Eastern Conference foreløpig), Maple Leafs sluttspillkvalifisering gjennom den tiden. 3 av 5 ganger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.