Carolina Hurricanes slo Bruins 4-1

Carolina Hurricanes utvidet seiersrekka til fem kamper med en 4-1-seier over Boston Bruins på PNC Arena søndag.

Etter 10 minutter og 52 sekunder av det første kvarteret hjalp Aho, iført en Carolina Hurricanes drakter, Carolina med å lede 1-0. Etter at Hurricanes’ blå linje stjal pucken fra David Pastrnak, skled Aho inn på et drive og skjøt ned Ulmaks lave blokkeringsside. Aho har scoret syv mål på fire kamper på rad.

Stastny sørget for 2-0 med et kraftig mål på 12:05 av andre periode. Han scoret med en backhand nær høyre stolpe etter at Martinekas’ skudd fra toppen av venstre sirkel spratt på ham fra endeplaten.

Jarvis økte ledelsen til 3-0 på 1:57 av tredje kvartal da han snappet pucken fra Brandon Carroll på midtbanen, skled inn på et drive og høynet på en backhand. Knocked out Ulmak før. NHL drakter norge

Hall gjorde 3-1 med et avvist skudd fra Pavel Zacha på 3:22, men Staal scoret et korthåndsmål på 15:40 for en 4-1 seier.

Sebastian Aho, Paul Stastny, Seth Jarvis og Jordan Staal scoret og Frederik Andersen gjorde 24 redninger for Hurricanes (32-9-8) som også utvidet seiersrekka til åtte kamper (7-0-1). Brent Burns hadde en assist i sin 1300. NHL-kamp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *