Dobson signerer treårskontrakt med New York Islanders

Den 22 år gamle vakten er en begrenset frispiller. Han satte NHL-karrierehøyder i mål (13), assist (38) og poeng (51) på 80 kamper forrige sesong. Mandag signerte han en treårsavtale med New York Islanders.

Utvalgt av New York i første runde (12. sammenlagt) av 2018 NHL-draften, scoret Dobson 72 poeng (17 mål, 55 assists) på 160 kamper i ordinær sesong og hadde 7 assists i 20 sluttspillkamper i Stanley Cup.

En nøkkel til Dobsons utvikling, sa Ramoriello, har vært hans vilje til å være tålmodig, som har inkludert å savne noen netter de siste to sesongene. Som rookie spilte han i 34 kamper i 2019-20 og 46 i 2020-21.

«Han er tålmodig, han er disiplinert, han øver hver dag, får sjansen sin nå og da og vokser som en tålmodig spiller med styrke,» sa Ramorello. «Han er virkelig i spillet sitt. Arbeid, og ha muligheten til det, med ekstra trening etter den vanlige treningen, vel vitende om at han ikke kommer til å spille.

Jeg håper han kan utvikle seg bedre og bedre med New York Islanders og bringe oss flere spennende bilder. Vår nettside gir billige hockey drakter til forskjellige lag, og du er velkommen til å kjøpe dem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *