Edmonton Oilers slo Chicago Blackhawks 7-3

Emergency backup-målvakt Matt Berlin kom på da Edmonton Oilers slo Chicago Blackhawks 7-3 på Rogers Place i Edmonton på lørdag.

25-åringen, som er inne i sin tredje sesong ved University of Alberta, gjorde en nødsignering tidlig dagen etter at Stuart Skinner ble syk.

Berlin har vært en nødhjelp for Oilers de siste to sesongene, og han øver av og til med laget mens han har på seg en Edmonton Oilers drakter .

Berlin kom inn i kampen med 2:26 igjen i tredje kvartal og gjorde en blokkredning med 48 sekunder igjen på det eneste feltmålet han møtte, som kom fra Caleb på venstresiden Jones, til jubel fra publikum.

På fem kamper mot Alberta denne sesongen har Berlin 4-0-1 med et snitt på 2,57 mål for mål og en redningsprosent på 0,892.

Før Alberta spilte Berlin for Spokane, Seattle og Kootenay i Western Hockey League, og Drayton Valley og Sherwood Park i Alberta Junior Hockey League.

Hva synes du om dette, velkommen til å kommentere nedenfor, nettsiden vår gir billige hockey drakter, hvis du trenger det, velkommen til å konsultere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *