Tyler Mott vil tjene ett år for senatorerTyler Mott vil tjene ett år for senatorer

Etter dramatisk omarbeiding av vaktlisten sin i løpet av offseason, tok Ottawa Senators et siste trekk for å styrke sitt fremre korps i forkant av treningsleiren, og ble enige med Tyler Motte om å bruke Authentic Ottawa Senators Drakter på en ettårskontrakt verdt 1,35 millioner dollar.

Motte virket langt bedre egnet for rollen han nå spilte i New York, med 27-åringen som bidro til å generere en latterlig 63,16 prosent andel av de tilgjengelige scoringssjansene i løpet av hans jevne minutter sammen med en like imponerende andel på 56,26 prosent av de forventede målene.

Motte i den Drakter av god kvalitet vil ikke sette verden i brann offensivt. Det er ikke hans rolle. Men som en dybdespiller som kan hjelpe til med å vippe isen i lagets favør mens han tar på seg de seks nederste kampene, er Motte en fantastisk brikke å legge til, og bør bare bidra til å styrke senatorenes forwardskorps ytterligere.

Ovenstående er rapporten om «Tyler Mott vil tjene ett år for senatorer» på denne siden. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med redaktøren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *